سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بل

چهارشنبه 95/8/5 3:42 صبح| | نظر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بلوغ (Optimal) در جنگل مرس سی سنگده تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بلوغ (Optimal) در جنگل مرس سی سنگده تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بلوغ (Optimal) در جنگل مرس سی سنگده تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بلوغ (Optimal) در جنگل مرس سی سنگده تحت word :

مقاله بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بلوغ (Optimal) در جنگل مرس سی سنگده تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه 163 تا 176 منتشر شده است.
نام: بررسی ساختار راشستانهای طبیعی شمال ایران در مرحله تحولی بلوغ (Optimal) در جنگل مرس سی سنگده
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرحله تحولی بلوغ (اوج)
مقاله توزیع افقی
مقاله راش شرقی
مقاله ساختار مکانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه در توده های طبیعی راش در مرحله تحولی بلوغ (اوج؛(Optimal حاصل از زادآوری طبیعی بدون دخالت های فنی انسان واقع بر روی یال «مرس سی»، جنگلهای بخش 2 سنگده در سال 1378 انجام شد. در این مطالعه از شش قطعه نمونه 36 آری با فاصله بینابینی 25 متر و در امتداد هم که به منظور یک طرح آزمایش تنک کردن استقرار یافته بود، با آماربرداری صددرصد از 1244 درخت استفاده شد. نتایج نشان داد که توزیع فراوانی پایه ها برحسب طبقات قطر برابرسینه همگن بوده و نمای عمومی آن زنگوله ای (Bell shape) و به ساختار همسال نزدیک است. ولی نتایج مرتبط با سن حکایت از اختلاف سن تا 40 سال را داشت. سن متوسط توده نیز با استفاده از مته سال سنج 137 سال تخمین زده شد (دامنه سنی 120 تا 160 سال) که از لحاظ قطری همگن بود. با توجه به تصویر افقی تاج پوشش و نمایش اشکوب بندی درختان در فضای سه بعدی می توان به پایه های چیره، چیره نما، مغلوب و زبون اشاره نمود که در توده های همسال از آنها به عنوان طبقات اجتماعی درختان یاد می شود. الگوی مکانی درختان و توزیع آنها در سطح عرصه نیز تصادفی بود. در نهایت توده از نظر ساختار یک توده خالص و نسبتا همسال راش با اختلاف سنی 40 سال، با طبقات اجتماعی متنوع و تاج پوشش بسته است که توزیع درختان در سطح عرصه تصادفی سازماندهی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید